Energetic Sound Touch

De klank en trilling maak ik voor jou door diverse instrumenten, waaronder klankschalen en stemvorken, dit is de Energetic SoundTouch. Ik doe dit door met de klankschalen en stemvorken op het lichaam te werken, maar ook rondom het lichaam. Het werken met klank, chakra’s, meridianen en reflexpunten zorgt voor een therapeutisch effect op het gehele lichaam. De Energy in Motion behandeling voer ik bij jou uit als jij (gekleed) op een massagetafel ligt.

Het vertrekpunt voor iedere behandeling is jouw situatie en jouw eventuele hulpvraag. Daarmee is het altijd een op maat gemaakte behandeling. Om goed inzicht te krijgen in jouw situatie, wil ik je vragen om voorafgaand aan de behandeling een vragenlijst in te vullen en mee te nemen naar de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we de antwoorden en jouw situatie. Hierna starten we met de behandeling.

De behandeling kan verschillende effecten hebben, dat verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen zorgt trilling voor een diepe werking op lichaam en geest. Hierdoor komt de energie in jou weer beter op gang – Energy in Motion. Het geeft een diepe ontspanning. Het rustgevende effect werkt snel en brengt energiebanen weer in evenwicht.

Enkele positieve effecten zijn:

–       Vermindering van (gewricht)pijnen

–       Maakt spieren los

–       Meer in contact komen met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie 

–       Activeren en ondersteunen van het zelf genezend vermogen

–       Lichamelijk en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen

–       Het helen van blokkades in de aura, chakra’s en ziel

–       Meer balans op energieniveau