Effecten behandeling Energy in Motion

Herken je dat? Zo eens in de zoveel tijd loopt je computer vol met oude informatie en moet de harde schijf opgeschoond worden. Of je geeft je huis een goede opruim- en schoonmaakbeurt. Schoonmaken is niet alleen goed voor je computer of je huis, maar ook voor jou als mens. Je maakt iedere dag van alles mee en dat sla je op in je lichaam. Daarom is het belangrijk om je lichaam en je geest af en toe op te ruimen van oude informatie, die niet langer nodig is. Een effectieve manier om op te ruimen is door gebruik van klank en trilling. Dat geeft ontspanning, werkt diep door en stimuleert alle lagen van je lichaam en geest. 

De klank en trilling maak ik voor jou door het gebruik van diverse instrumenten, waaronder klankschalen en stemvorken. Ik doe dit door met de klankschalen en stemvorken op het lichaam te werken, maar ook rondom het lichaam. Het werken met klank, chakra’s, meridianen en reflexpunten zorgt voor een therapeutisch effect op het gehele lichaam. De Energy in Motion behandeling voer ik bij jou uit als jij (gekleed) op een massagetafel ligt.

Het vertrekpunt voor iedere behandeling is jouw situatie en jouw eventuele hulpvraag. Daarmee is het altijd een op maat gemaakte behandeling. Om goed inzicht te krijgen in jouw situatie, vul je voorafgaand aan de behandeling een intake formulier en vragenlijst in. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we de antwoorden en jouw situatie. Hierna starten we met de behandeling. Doordat ik echt op de kern van de klacht/oorzaak werk, is het mogelijk blokkades in lichaam, geest en ziel te helen.

De behandeling kan verschillende effecten hebben, dat verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen zorgt trilling voor een diepe werking op lichaam en geest. Hierdoor komt de energie in jou weer beter op gang – Energy in Motion. Het geeft een diepe ontspanning. Het rustgevende effect werkt snel en brengt energiebanen weer in evenwicht.

Enkele andere positieve effecten zijn:

  • Vermindering van (gewrichts)pijn
  • Maakt spieren los
  • Meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie
  • Activeren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen
  • Lichamelijk en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen
  • Meer balans op energieniveau
  • Bewustzijn en inzicht
  • Dieper werken op de kern van de klacht/oorzaak
  • Het helen van blokkades in de aura, chakra’s en ziel

Ook op het emotionele niveau heeft de therapie verschillende effecten. In het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig en sta je met beide benen weer goed op de grond. Je bent weer één met je kern, één met je ziel.

Een behandeling is géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces. Een healing kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.