“Het volgen van je hart en jouw route omdat alles al in jou aanwezig is”. Dat is wat me van kleins af aan zo enorm aanspreekt. Mijn levenspad is altijd uitdagend geweest, met de nodige hobbels. Deze hobbels hebben er ook voor gezorgd dat ik vroeg zelfstandig was, leerde doorzetten en mezelf soms vergat.

Als nakomertje in mijn gezin van herkomst en beide ouders met een uitdagende gezondheidssituatie. Twee grote broers die ook hun steentje bijdragen in mijn opvoeding. Tijdens het opgroeien, ervaar ik wel de spanningen in het gezin en probeer ik te snappen wat er speelt. Pas als ik volwassen ben, kan ik begrijpen wat er allemaal speelde en ook zien en waarderen hoe iedereen zijn uiterste best heeft gedaan, om onder de lastige omstandigheden, zoveel mogelijk veiligheid te bieden.

Helpende hand

In mijn jeugd vind ik het heel fijn om me in te zetten voor minder bedeelden en ook voor bedreigde dieren worden allerlei acties verzonnen om geld in te zamelen, mijn manier van helpen.
Vanaf mijn tienerjaren komen er allemaal “toevalligheden” op mijn pad. Zo maak ik kennis met het spiritualiteit en word ik enorm aangetrokken tot Inca’s en Nepal. Zonder dat ik daar een logische verklaring voor heb. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik me meer en meer ga verdiepen in diverse levensovertuigingen en zienswijzen.

Het plotselinge verlies van mijn moeder als ik 19 ben, en later ook mijn vader na een ziekbed, zijn een groot gemis en verdriet. Ik besluit dan ook om alles uit het leven te halen, wat het me te bieden heeft. Samen met mijn man (en later ook kinderen) maak ik o.a. reizen naar Zuid-Afrika, Nepal, Tibet, Bhutan, Peru, Egypte en Jordanië. Reizen die door het contact met mensen een blijvende impact op mij en mijn gezin hebben.

Ik bouw een mooie zakelijke carrière op en word ondernemer. Zo kan ik heel veel aspecten van mijn zijn aanspreken. Verbinden van mensen en organisaties, het vooruitbrengen van diezelfde mensen en organisaties. Gericht op helpen, ondersteunen en analyseren welke stappen er genomen moeten worden.

Als ik in aanraking kom met energetisch werk en stervensbegeleiding merk ik in mezelf een innerlijke roep. Kwaliteiten in mezelf die meer ruimte willen dat mijn zakelijke omgeving me kan bieden. En vanuit mijn overtuiging “dat alles wat in jou aanwezig is” mag worden aangesproken, start ik Energy in Motion. Waarin ik gericht ben op het ondersteunen van jouw levenspad. Door het brengen van ontspanning, verbinding tussen hoofd, hart en buik, het begeleiden van jouw laatste levensfase of het bijstaan van geliefden. “Alles in jou mag er zijn en doet er toe”

Opleidingen

Bewust Leven en Sterven – 4Windsenergy Warnsveld
Energetic Sound Touch – Happynings Breda
Energetic Sound Healing – Happynings Breda
Klank en stervensbegeleiding – Happynings Breda
Me.scan “meet your talent” coach – People like us Amsterdam
Rouwverwerking – Laudius
Rouw en verlies coach – Psychodynamica Scherpenzeel