Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verlies. Hierbij kan het gaan om het verlies van iemand die je lief is, maar bijvoorbeeld ook bij een scheiding, verlies van fysieke of psychische gezondheid of verlies van werk kan rouwverwerking nodig zijn.

Het is vaak zo makkelijk gezegd: “het leven draait door”. Maar hoe dan? Hoe dan als voor jou alles veranderd is en je echt even niet meer weet hoe verder. Mensen om je heen, soms zelfs je beste vrienden, die niet weten hoe ze zich moeten gedragen in jouw buurt. Helaas is het zo dat we enorm gericht zijn op doorgaan, doorgaan en maar doorgaan. En daarbij het verdriet, boosheid, onmacht en alle emoties die erbij komen kijken, in een doosje stoppen.

Rouw is de keerzijde van liefde en gehechtheid. Rouw vraagt om gezien te worden. Rouw is opnieuw je balans vinden. Dat hoef je niet alleen te doen. Ik ondersteun je graag bij het hervinden van je identiteit. Mijn begeleiding is maatwerk en voor iedere persoon anders. Ik werk vanuit een holistische visie op de mens waarin lichaam, geest, gedachten en handelen – bewust en onbewust- in voortdurende verbinding met elkaar staan. Samen met jou ga ik aan de slag om de balans tussen emoties en je leven leven weer te herstellen. Zo hervind je jouw levenskracht om jouw levenspad te vervolgen.